Om Svea Boende

Alla ska känna sig trygga i sitt hem

Vi på Svea Boende arbetar för att erbjuda barn, unga och familjer trygga hem. Vi tillhandahåller akutboende, skyddat boende, öppenvård, stödboende samt jour-och familjehem. Vi är upphandlade av flera kommuner, bland annat Göteborg- och Stockholms stad.


Vi är en mindre organisation som tror på hållbara relationer. Vårt mål är att varje individ ska få möjlighet och förutsättningar att utvecklas i en trygg och stabil hemmiljö.

Svea boende utgår från Stockholm och Göteborg

Hur vi arbetar
Vår vision
Svea Boende

Svea Boende sätter alltid individen i centrum. I vårt arbete följer vi den upprättade vård- och genomförandeplanen, och utifrån varje individs egna situation, arbetar vi konsekvent mot att både familjer och de vi hjälper ska trivas så bra som möjligt.

Vår vision är att utifrån den enskildes livssituation, arbeta för skapandet av en lugn och trygg tillvaro i syfte att främja självständighet.

Tillsammans stärker vi Sverige - Svea boende är ett vård- och omsorgsföretag som alltid sätter individens trygghet i fokus.

Tillsammans 

På Svea Boende arbetar vi ständigt för att både familjer och de vi hjälper ska trivas så bra som möjligt.

 

Detta gör vi genom att följa upp placeringar, ge stöttning, handledning och finnas tillgängliga dygnet runt vid oförutsedda händelser.

 

Vi gör också regelbundna hembesök och ser till att genomförandeplanen följs samtidigt som vi kan ge hjälp och stöd på plats.

 

Vi på Svea Boende kommer att tillhandahålla riktade utbildningar för våra familjer. Allt för att kunna kvalitetssäkra en bra hemmamiljö för både familjer och de barn och ungdomar som behöver vår hjälp. 

Om Svea Boende

Svea Boende är ett vård och omsorgsföretag som alltid sätter individens trygghet i fokus. Svea Boende är en del av Svea Partners: Tillsammans bygger vi välfärden.

Kontakt

Adress

Svea Boende Stockholm

Knarrarnäsgatan 13

164 40, Kista

Svea Boende Göteborg

Skårs Led 3

412 63, Göteborg

Intresseanmälan "Bli Familjehem"

  • Facebook - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln

© 2020  Svea Boende AB