top of page

Svea Boende - Nytt ramavtal

Uppdaterat: 7 dec. 2023

Stödboende för unga 16-20 år samt vuxna från 21 år.

eskilstuna kommun Ramavtal Familjehem Skyddat boende Stödlägenheter Akutboende Stockholm Göteborg Malmö Luleå Sverige Kvinnohem

Vi är glada att meddela att vi har etablerat ett nytt och betydelsefullt ramavtal med Eskilstuna kommun för att tillhandahålla stödboende för unga vuxna i åldrarna 16-20 år, samt för vuxna över 21 år. Vi är ödmjuka inför möjligheten att få stödja och vara en del av Eskilstuna kommuns arbete med att skapa en trygg och stabil miljö för dessa individer.


Vi vill vara där för att erbjuda unga och vuxna en säker plats att kalla hemma. Med vårt stödboende strävar vi efter att skapa en miljö där de kan utvecklas, växa och få stöd i hemmet. Vårt mål är att erbjuda individanpassat stöd för att främja deras personliga utveckling och självständighet.


Vi är medvetna om vikten av att samarbeta med Eskilstuna kommun för att säkerställa att vårt stödboende uppfyller högsta kvalitetsstandard, följer kommunens riktlinjer och ger ett så bra hem som möjligt åt målgruppen. Vi tror på att främja delaktighet och självbestämmande hos våra boende, och vi strävar efter att skapa en atmosfär av respekt, empati och ömsesidig förståelse.


Vi är tacksamma för Eskilstuna kommuns förtroende och ser fram emot att samarbeta för att göra en positiv skillnad i unga vuxnas och vuxnas liv. Vi är redo att lyssna, stötta och guida dem på deras resa mot självständighet och framgång. Tillsammans med Eskilstuna kommun vill vi skapa en stabil grund för unga och vuxna i behov av stödboende, och hjälpa dem att bygga en framtid fylld av möjligheter och välbefinnande.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page