top of page

Svea Boende: Nytt ramavtal i Lerum

Uppdaterat: 7 dec. 2023

Skyddat boende i Lerums Kommun

Ramavtal Lerum Familjehem Skyddat boende Stödlägenheter Akutboende Stockholm Göteborg Malmö Luleå Sverige Kvinnohem

Det gläder oss att meddela att vi har fått ett framgångsrikt ramavtal gällande Skyddat boende i Lerums Kommun. Som en pålitlig och erfaren partner inom boendelösningar är vi stolta över att kunna erbjuda våra specialiserade tjänster och resurser för att stödja och främja säkerheten och tryggheten för dem som behöver skydd och stöd i Lerum.

Vårt ramavtal innebär att vi kommer att tillhandahålla högkvalitativa skyddade boenden och relaterade tjänster för individer i Lerums Kommun. Vi förstår vikten av att skapa en trygg och fridfull miljö för individer som befinner sig i utsatta situationer. Därför kommer vi att säkerställa att våra boenden är utrustade med moderna säkerhetssystem och bekvämligheter för att möta de individuella behoven hos varje person.

Vi har ett dedikerat och erfaret team av professionella som kommer att arbeta nära kommunen för att säkerställa att våra skyddade boenden möter de högsta standarderna av säkerhet och komfort. Vårt team har en gedigen kunskap om både de juridiska och etiska aspekterna av att driva skyddade boenden, och vi kommer att arbeta aktivt för att främja integration, stöd och välbefinnande för dem som vistas hos oss. Vår personal har utbildning i både SARA och PATRIARK.

Vi erbjuder ett heltäckande stöd för att skapa en meningsfull och hållbar förändring i människors liv. Därför kommer vi att erbjuda skräddarsydda tjänster och program för att främja självständighet, rehabilitering och återhämtning för våra boende. Vi kommer att arbeta tillsammans med kommunen för att se till att varje person får helhetsinriktad och sammanhängande vård och stöd.

Genom vårt ramavtal i Lerums Kommun är vårt mål att skapa en trygg och inkluderande miljö där individer kan landa och blomstra ut på nytt. Vi är tacksamma för förtroendet som kommunen har visat oss och ser fram emot att samarbeta för att göra verklig skillnad i människors liv och vardag. Tillsammans kan vi skapa en positiv förändring och främja välbefinnande och trygghet för invdivider i Lerums Kommun.

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page