top of page

Svea Boende - Nytt ramavtal i Göteborg

Uppdaterat: 7 dec. 2023

Göteborgs Stad - Öppenvård för barn, unga och familjer

Ramavtal Familjehem Skyddat boende Stödlägenheter Akutboende Stockholm Göteborg Malmö Luleå Sverige Kvinnohem

Vi är stolta över att kunna meddela att vi har erhållit ett betydelsefullt ramavtal med Göteborgs Stad - Öppenvård för barn, unga och familjer. Som en pålitlig och erfaren aktör inom socialt arbete är vi engagerade i att erbjuda högkvalitativ vård och stöd till individer i Göteborgs Stad.


Genom detta ramavtal kommer vi att tillhandahålla specialiserade tjänster och resurser som syftar till att främja hälsa, trygghet och utveckling för de individer vi arbetar med. Vi är väl medvetna om de unika behoven och utmaningarna som kan uppstå inom området öppenvård för barn, ungdomar och vuxna och vi strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter dessa behov på bästa möjliga sätt.


Vårt team, av kvalificerade och engagerade yrkesverksamma, är dedikerade till att skapa en trygg och stödjande öppenvård för barn, ungdomar och vuxna. Vi har omfattande kunskaper och erfarenheter av att arbeta med olika frågor inom öppenvården, inklusive familjerelationer, psykisk hälsa, missbruk och sociala utmaningar. Vi kommer att samarbeta tätt med Göteborgs Stad för att säkerställa att vårt arbete är i linje med deras övergripande mål och strategier.


Vårt ramavtal för Göteborgs Stad innebär att vi kommer att erbjuda öppenvård i Göteborg. Vi kommer att arbeta proaktivt för att främja hälsa och välbefinnande, främja positiva relationer och stödja individer.


Vi är stolta över att ha fått detta förtroende från Göteborgs Stad och ser fram emot att samverka för att göra verklig skillnad i livet för barn, unga och deras familjer. Genom att erbjuda högkvalitativ öppenvård och stöd hoppas vi kunna bidra till att skapa en trygg och inkluderande miljö där alla individer har möjlighet att växa och uppnå sin fulla potential. Tillsammans med Göteborgs Stad strävar vi efter att skapa en positiv och varaktig inverkan på samhället och de människor vi arbetar med.

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page