top of page

Svea boende - Nytt ramavtal

Uppdaterat: 7 dec. 2023

Adda Inköpscentral AB - Stödboende vuxna

adda inköpscentral SKR Ramavtal Familjehem Skyddat boende Stödlägenheter Akutboende Stockholm Göteborg Malmö Luleå Sverige Kvinnohem

Vi är glada att kunna meddela att vi har ingått ett nytt och betydelsefullt ramavtal med Adda Inköpscentral AB för att tillhandahålla stödboende för vuxna. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra specialiserade tjänster och resurser för att främja självständighet, trygghet och livskvalitet för vuxna som behöver stöd och boendelösningar.


Med detta avtal kommer vi att erbjuda högkvalitativa boendemöjligheter och individuellt anpassat stöd för att möta de specifika behoven hos varje individ. Vi förstår vikten av att skapa en trygg och stöttande miljö där vuxna kan utvecklas, känna sig hemma och leva ett liv i självständighet. Vårt erfarna team, av dedikerade yrkesverksamma, kommer att arbeta för att säkerställa att våra boenden uppfyller höga kvalitetsstandarder och att rätt stöd och resurser finns på plats.


Vi erbjuder skräddarsytt stöd som främjar självständighet, personlig utveckling och välbefinnande för varje enskild individ. Vårt team kommer att arbeta med varje person för att identifiera deras unika behov och mål för att sedan utforma individuella planer och program för att stödja dem på deras resa mot ökad självständighet och livskvalitet. Genom att samarbeta kan vi erbjuda en helhetsinriktad och samordnad vård som inkluderar medicinsk, psykologisk och socialt stöd för att möta de komplexa behoven hos våra vuxna boende.


Vi är tacksamma för det förtroende som Adda Inköpscentral AB1 har visat oss genom detta avtal, och vi är redo att göra en verklig skillnad i människors liv. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att främja självständighet, trygghet och välbefinnande för vuxna som behöver stödboende. Tillsammans skapar vi en meningsfull och varaktig förändring och hjälpa varje individ att uppnå sina mål och leva ett rikt och självständigt liv.

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page